Tuesday, March 13, 2007

Ruangan Sembang-Sembang

Assalamualaikum semuo geng2...

Dengan ini den merasmikan ruangan chatting den yang ado kek sebolah kiri bawah sekali blog den ni... jangan malu..jangan sogan... silolah bersembang dan berbughak... semuo chatters adolah dialu-alukan.. cumo taip nickname.. email..dan message... itu sahajo.. nak create avatar pun bulih...
Harap Maklum...
Wassalam

7 comments:

Anonymous said...

roger that...
kalau buleh buek sampai sefemes ym messenger..

harizan boting

pakngah said...

ehhehe.. susah la paklong kau kalau dio buek sefemes ymessenger... nanti kono tuka namo la pulak...

ibnu said...

sorilah.. tunggang langgang.. pueh den membotokan.. tak bulih jugak... biarlah haii.. janji bulih
baco kan...

Anonymous said...

Assalamualaikum,

Den nak tumpang tanyo sikit, macam mano caro eh kalau den nak lotak avatar sendiri aaaa...

Edi
NBV4677

ibnu said...

Edi...
Cubo ekau scroll chatroom tu sampai bawah.. lopeh tu kau click kek older message... kek situ den ado ajar caro2 nak masukkan avatar tu... good luck

dean anderson...(kudin) said...

ado satu berito terkini....

library lamo dopan pos opis dah diruntuhkan.... banyak konangan den kek situ... maso tulah eden mengorti erti library sobona eh....

dean anderson...(kudin) said...

ado satu berito terkini....

library lamo dopan pos opis dah diruntuhkan.... banyak konangan den kek situ... maso tulah eden mengorti erti library sobona eh....